INBJUDAN

Här postas ämnen som inte passar in någon annanstans.

Moderatorer: ChristerL, Sotaren, Pontus Svensson

Meddelande
Författare
Lennart A.son
Inlägg: 33
Blev medlem: 15 feb 2010 14:28
Ort: Nykvarn

INBJUDAN

#1 Inlägg av Lennart A.son » 19 apr 2012 08:29

INBJUDAN

Traditionsenligt anordnar Södertälje MFK sitt årliga MFD på Kristihimmelfärdsdag den 17 Maj i i Nykvarn, vid Påldalens vackert belägna flygfält.

Evenemanget är ett av mellanSveriges i särklass största evenemang och är mycket uppskattat då vi genom åren alltid har en riktigt stor publik och vi bjuder på en trevlig dag med massor av flygplan, helikoptrar och även linstyrt combat.
Vi har också under åren haft överraskningar såsom fullskalahelikoptrar, ultralätta flygplan och seglare som landat hos oss.

Gästflygare, oavsett förbundstillhörighet är välkomna att flyga, enda kravet är att du har en gällande försäkring i något av dom 2 förbunden. Kaffebiljett & tilltugg bjuder klubben på.
Som vanligt har vi en trevlig caféteria med kaffe, korv och läsk. Vi brukar också ha nöjet att ha några handlare hos oss som säljer allt inom modellflyg.
Ingen tidsram. Ställ dej i kön och flyg när du har lust, så många gånger du vill.
MFD börjar kl 11.00 med briefing kl 10.45, och vi beräknar att hålla på till kl 16.00 därefter är det fri flygning hela kvällen.


Hur hittar du till oss?
Enkelt, gå in på vår hemsida http://www.sodertaljemfk.se så kan du läsa lite info om klubben och där kommer också en vägbeskrivning att finnas under hela maj månad, dessutom är det skyltat från E20 vid Nykvarnsavfarten.
Möjlighet till camping finns.


Vill du veta mera kan du ringa vår ordförande Robert Mlakar 070-373 56 80 eller ställa frågor på vårt forum.

VÄLKOMMNA
Lennart Andersson :D