Sida 1 av 1

Nationaldagen 2010!

Postat: 18 maj 2010 20:40
av Pontus Svensson
Hej alla!

NMK har även detta år fått en inbjudan (som vi har accepterat) till Nationaldagsfirandet i hamnen söndag 6:e juni. Det blir på samma plats som förra året, dvs vid Täcka Udden kl 13-16 med samling för frivilliga vid ca 12.30 på Brandholmen (transport av bord för utställning). Vid Täcka Udden finns ju möjlighet för Båtsektionen att röra på sina modeller i vattnet och RB-sektionen kan nog gasa runt lite på grus- och gräsytorna i direkt anslutning. Men Flygsektionen kanske kan flyga borta på grönytorna vid Vattensportens Hus, kanske El-Combat kan vara något? Vi bör nog reka området lite innan så att säkerheten säkerställs. Alla är välkomna att medverka med sina modeller, hör av er till sektionsstyrelser med "anmälan" samt tankar och idéer kring det hela!

Re: Nationaldagen 2010!

Postat: 03 jun 2010 08:24
av Pontus Svensson
Hej igen!

Det närmar sig Nationaldag och vackert väder är beställt! Undertecknad och Thomas W fixar kärra och hämtar en tre bord på Brandholmen vid 12:30. Har du egna mindre bord för uppställning av dina modellbyggen, ta då med dessa bord. Väl mött på söndag, välkomna!

Re: Nationaldagen 2010!

Postat: 06 jun 2010 17:29
av Sören H
Det blev ju mycket lyckat på alla sätt o. vis :D Ny medlem, seglare förståss, =D> Välkommen Magnus från Linköping ! Flera Victoriabyggare testade att segla, det var väl inte så märkvärdigt ? Kul kul.

Sören